wolverat
Posts: 3
Joined: Fri Jan 09, 2015 12:56 pm

Error when searching.

Sat Jan 10, 2015 11:22 pm

So I set up a couple questions that were "Selection with Selection Partners Parameters"

Anytime they are searched with that information selected in their Partner information I get the following error messages:

Error: E_USER_NOTICE
URL: http://datemyavi.com/users_featured.php
File: /var/www/clients/client1/web12/web/_include/lib/db5.php
Line: 170
Message: Can't execute query: Column 'role' in where clause is ambiguous
SELECT COUNT(u.user_id) FROM user AS u LEFT JOIN userinfo as i ON u.user_id=i.user_id WHERE hide_time=0 AND u.user_id!=1005 AND orientation=2 AND (weight>3 AND weight<30) AND (sexual_orientation>1 AND sexual_orientation<2) AND (height>1 AND height<23) AND (real_or_virtual>3 AND real_or_virtual<3) AND 92 & (1 << (cast(role AS signed) - 1)) AND (
YEAR(FROM_DAYS(TO_DAYS('2015-01-10 21:19:15')-TO_DAYS(birth)))>=26
AND
YEAR(FROM_DAYS(TO_DAYS('2015-01-10 21:19:15')-TO_DAYS(birth)))<=50
) ;

Call stack:

File: /var/www/clients/client1/web12/web/_include/lib/db5.php (Line: 170)
Function: trigger_error

File: /var/www/clients/client1/web12/web/_include/lib/db5.php (Line: 425)
Class: DB
Function: query

File: /var/www/clients/client1/web12/web/_include/lib/list.php (Line: 49)
Class: DB
Function: result

File: /var/www/clients/client1/web12/web/_include/current/users.php (Line: 552)
Class: CHtmlList
Function: parseBlock

File: /var/www/clients/client1/web12/web/_include/lib/block.php (Line: 189)
Class: CUsers
Function: parseBlock

File: /var/www/clients/client1/web12/web/_include/lib/block.php (Line: 172)
Class: CHtmlBlock
Function: parse

File: /var/www/clients/client1/web12/web/_include/core/main_close.php (Line: 13)
Class: CHtmlBlock
Function: parse

File: /var/www/clients/client1/web12/web/users_featured.php (Line: 63)
Function: include

Anyone seen this before? Any ideas? If I disable those questions then marching search works fine...

wolverat
Posts: 3
Joined: Fri Jan 09, 2015 12:56 pm

Re: Error when searching.

Sun Jan 11, 2015 6:45 pm

Let me rephrase something.. THis will happen when you try the matching, not general search. The only time it seems to be affected is when you click on MATCH. and then it produces this error

Return to “Chameleon Troubleshooting and Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest